til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om Mustad Bygg

Om Mustad Bygg

Mustad Bygg bygger hus og hytter i Langesund og omegn. Vi tar også på oss oppussing og rehabiliteringsoppdrag. Du finner oss i Clarks gate 5, 3970 Langesund.

 

Mustad Bygg AS ble grunnlagt i 1972.

Odd-Bjørn Mustad startet opp firmaet i 1972. Det startet som et enkeltpersonforetak og fikk navnet Byggmester Odd-Bjørn Mustad. Da selskapet vokste ble det besluttet å lage et AS i 1990 noe som resulterte i et navnebytte til Mustad Bygg A/S. Sønnene Frederik, som er byggmester, og Jørgen, som er ingeniør, overtok den daglige driften i starten av 2000 da Odd-Bjørn ble alvorlig syk. Han fortsatte derimot i en mindre rolle helt frem til hans død i 2014. Odd-Bjørn hadde nok vært veldig stolt nå som 3. generasjon også kommet med i selskapet. Mustad Bygg har i dag 34 ansatte og er en del av konsernet Mustad Invest AS. Totalt ble det omsatt her for 101 mill. i 2021.

En bedrift med solide håndverkstradisjoner.

Mustad Bygg er en bedrift med solide håndverkstradisjoner og det har resultert i restaureringspris, rehabiliteringspris og flere byggeskikkpriser opp igjennom åra. Den første kom i 1983 hvor Wrightegaarden ble restaurert. Denne ble fullstendig restaurert igjen etter nok en brann i 1991.
I 1985 ble det rehabiliteringspris for en enebolig i Langesund, Kjerrvikveien 4. Denne ble gitt av Mesterhus Norge. Det var en stor ære og glede for Odd-Bjørn å motta denne prisen på en høytidelig prisutdeling i Oslo Militære Samfund.

Priser for god byggeskikk.

De siste årene har vi vært involvert i 4 byggeskikkpriser.
• 2010. Skien. Ny enebolig Venstøphøgda 35 i Skien.
• 2021. Bamble. Ny enebolig Baneåsen 19 i Langesund.
• 2021. Porsgrunn. Ombygging/tilbygg i Hvalenkroken 44.
• 2022. Bamble. Ombygging/tilbygg enebolig Skarpenordveien 5 i Langesund.

Vi fikk Fagopplæringsprisen 2020 av Yrkesopplæringsnemda i Vestfold og Telemark fylkeskommune for vår innsats gjennom mange år med å utdanne tømrerlærlinger til faget.

Mustad Bygg har samtidig med 50 års jubileet vært medlem av Mesterhus i 40 år. En av Norges største husbyggere. Det er vi meget stolte av.
Vi tar nå fatt på et nytt år som 50 åring i en meget spennende og utfordrende tid. Vi kommer til å markere jubileet i forskjellige former i året som kommer.